Mischa.

Mischa is ER.
Beeldkunstenaar. Boeddhisme. Belever. Berliner. Dromer. Denker. Drive. Details.  Oplossingsgericht. Onderzoeker. Overlever. Denkt buiten de lijnen. Afmaker binnen de lijnen. Mens. Zichzelf.
Korte steekwoorden die Mischa Veldhuis, de man achter ER, het beste beschrijven. De fotografie van ER komt voort uit reizen over de hele wereld, ervaring met de mediawereld en het oorspronkelijke videowerk.  De afgelopen jaren bestaat Mischa’s creatieve werk uit radiowerk, schrijfwerk, videomontage en ontwikkelen van concepten. Vanuit voormalig werk in het communicatiewerkveld zijn daar uit vele commerciële projecten ontstaan. Dit zijn de pijlers, de voorlopers waaruit uiteindelijk ER is ontstaan.
Naast een onstuitbare passie, ligt deze basis verder bij een enorme media en -muziekkennis en simpelweg interesse in de mens en maatschappij.  Met dat laatste wordt met ER een grote omslag gemaakt. De fotografie en bijbehorende projecten hebben in de basis geen commercieel doel en veelal een maatschappelijk karakter vanuit menselijk oogpunt.  Bij het werk van ER wordt niet in de eerste plaats gekeken naar een selecte doelgroep of publiek om daarna daar iets voor de creëren ,het publiek van ER weet het zelf te vinden. ER is onvoorspelbaar, verrassend en levert geen maatwerk. Daarmee voldoet het aan de basisfilosofie van Mischa zelf, Freedom is paramount.

 

 

Digiprove sealHands off! © 2019-2021 m.j. v