Mischa.

Beeldkunstenaar. Boeddhisme. Belever. Berliner. Dromer. Denker. Drive. Details.  Oplossingsgericht. Onderzoeker. Overlever. Denkt buiten de lijnen. Afmaker binnen de lijnen. Mens. Zichzelf.
Korte steekwoorden die mij, Mischa Veldhuis en de man achter ER, het beste beschrijven. De fotografie van ER komt voort uit reizen over de hele wereld, ruime ervaring met de mediawereld en het oorspronkelijke videowerk.  De afgelopen jaren bestaat mijn creatieve werk uit radiowerk, schrijfwerk, videomontage en ontwikkelen van concepten. Naast een onstuitbare passie, ligt deze basis verder bij een enorme media en -muziekkennis en simpelweg interesse in de mens en maatschappij. Vanuit mijn voormalige loopbaan in het communicatiewerkveld zijn daar uit daarna vele commerciële projecten ontstaan. Dit zijn de pijlers, de voorlopers, maar meteen ook de reden waarom uiteindelijk de werknaam ER is ontstaan.
Want met de start van ER in 2019 wordt in mijn eigen denken een grote omslag gemaakt. De winst zit hem in persoonlijke groei. De fotografie en bijbehorende projecten hebben vanaf dan in de basis geen commercieel doel en veelal een maatschappelijk karakter vanuit menselijk oogpunt. ER wordt het verlengstuk van mijn eigen open visie op de wereld. Mijn wereldbeeld en maatschappelijk inzicht is de afgelopen jaren enorm verbreed door het vele reizen. indringende ervaringen en  bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in de zorg. Ik wil met ER dan ook bijdragen aan een stuk verbinding en een artistiek tegengeluid creëren voor de naar mijn mening toenemende polarisatie in de samenleving.

 

 

Digiprove sealHands off! © 2019-2021 m.j. v