Internationaal.

Internationaal veel exposure
Internationaal ben ik op verschillende platforms actief  met het etaleren van mijn fotowerk voor een internationaal publiek. Het is vaak bedoeld om het fotowerk uit te testen. Zo is het interessant om te zien welke foto veel belangstelling geniet, waar in de wereld en waarom dat zo is. Deze internationale platforms zijn nog steeds een enorme exposure voor mijn werk internationaal.
Internationaal actief
Naast exposities heb ik onder mijn eigen naam of werknaam  ER,  meerdere foto’s bijgedragen aan Alfred Fried Award, Smithsonion, 35awards,Lens culture, Xposure en Golden Orchid. Op grote platforms als Viewbug en Gurushots hebben onder anderen deze onderstaande producties van mij, veel  awards en reacties van het publiek ontvangen. Onderhand staat de teller op Viewbug meer dan 1000 publiek-awards en is het fotowerk van ER  op GuruShots in meer dan 250 categorieën door publieksstemmen over de hele wereld in de bovenste regionen geëindigd. 
Daar bedank ik het publiek natuurlijk voor en het is een katalysator voor beter, inventie en meer.

                     

Op de voorpagina zie je de bovenste 11, maar op dit moment zijn in totaal deze 25 foto’s internationaal het meest populair : 
Digiprove sealHands off! © 2019-2021 m.j. v