Het is ER overal

nog een keer Copy 11212372813 1

 

Met ER ben ik overal. Zo ben ik op verschillende internationale platforms actief met het etaleren van mijn fotowerk voor een internationaal publiek. Het is vaak bedoeld om het fotowerk uit te testen. Zo is het interessant om te zien welke foto veel belangstelling geniet. Waar in de wereld dat is en waarom dat zo is. Deze platforms zijn nog steeds een enorme exposure voor mijn werk wereldwijd.
Vele platforms
Onder mijn eigen naam of werknaam  ER,  heb ik meerdere foto’s bijgedragen aan verschillende exposities. Grote namen zijn Alfred Fried Award, Smithsonion, 35awards,Lens culture, Xposure en Golden Orchid. Op grote platforms als Viewbug en Gurushots hebben onder anderen deze onderstaande producties van mij, veel  awards en reacties van het publiek ontvangen. Onderhand staat de teller op Viewbug meer dan 1000 publiek-awards. Het fotowerk van ER  op GuruShots in meer dan 250 categorieën door publieksstemmen over de hele wereld in de bovenste regionen geëindigd.  Daar bedank ik het publiek natuurlijk voor en het is een katalysator voor beter, inventie en meer.

Het is ER

Het werk van ER hangt in 2018 voor het eerst buiten Nederland. In de Blank Wall Galery in Athene was onderstaande foto twee weken te zien. Deze is in 2016 gemaakt in Beiing. Hierna volgen Portugal, Oostenrijk en persoonlijk de hoofdprijs: Berlijn. Het afgelopen jaar is ben ik met ER wat minder actief geweest in het buitenland, mede vanwege de omstandigheden waar we mee te maken hebben gehad.  

overal ER


                     

Digiprove sealHands off! © 2019-2022 m.j. v