ER is inspiratie.

Freedom is paramount

Freedom is paramount. Mijn lijfspreuk. Reagan zei het ooit al: ‘You and I have the abilty, the dignity and the right to make our own decisions and determine our own destiny.’ Daar denk ik sterk aan, als ik in 2010 op het dakterras zit van een hotel, … Lees verderFreedom is paramount

Geluid van stilte

Stilte. helemaal niets, alleen de wind die tussen de enorme rotspartijen waait. Dat is wat je hoort als je in de Wadi Rum op een plek in de schaduw gaat zitten. Tot ver aan de horizon, vechten lege vlaktes en nog meer rotspartijen om de aandacht van … Lees verderGeluid van stilte

Ver is niet de grens.

Wat is ver weg tegenwoordig? Toen ik een klein jochie was, was een week lang bij oma 40 kilometer verderop al ver weg en een andere wereld. Ik kwam uit een dorp en de grote stad was altijd zó anders. Bij terugkomst had ik altijd een spannend … Lees verderVer is niet de grens.

Muziek is tijdloos

Recent heb ik mij meerdere malen afgevraagd waarom ik zo weinig feeling heb met de muziek die nu in de hitlijsten staat. Mijn conclusie is dat het ouder worden een kleine rol speelt, maar dat de grootste reden de hitlijst zelf is. De top 40 is hedendaags … Lees verderMuziek is tijdloos