De ER IMPACT 111

De Impact 111 bestaat al sinds 1990 voor mijn favoriete muziek en wordt op elke oudejaarsdag definitief vastgesteld. Via lijstjes met pen, lijstjes in Word Perfect 5.1, is de lijst net als mij volwassen geworden  De nu vaststaande traditie, kent een paar simpele basisregels:: 111 artiesten kunnen er maar een keer in staan. Definitieve posities worden, naast  persoonlijke voorkeur,  vooral door cruciale levensmomenten bepaald. Daarnaast haalt alleen de allerbeste versie van een plaat de lijst, ongeacht of het een cover of het origineel is.  En daarmee is het al 30 jaar een  tussentijds muzikaal levensverhaal. Een actuele opsomming van relevante muzikale levensfragmenten. Frozen in time.
Net als een foto. Voor het fotowerk heb ik dit jaar voor het eerst ook een impact 111 samengesteld. Deze lijst is een tussentijdse balans van mijn fotowerk en wordt in de eerste plaats subjectief samengesteld door het persoonlijke wie – wat- waar op de afbeelding. Wat heeft mij geraakt? Welk verhaal zit hierachter? Maar de definitieve samenstelling en positie, wordt echter bepaald door de waardering op internationale platforms en exposities. Deze tellen dubbel en spelen een zeer cruciale rol of (en vooral  hoe hoog) een foto in de lijst verschijnt.
De eerste editie van de foto Impact 111, staat sinds 11 september 2020 op de site. Dat is geen toeval, Het is op dat moment exact 111 dagen voor het einde van het jaar 2020.  .
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2020 m v