ER.

De werknaam ER is een afkorting voor Eden Rose. Die naam zag ik in 1998 geschreven staan op een woning in Lytham St. Anne. Een klein Idyllisch, slaperig plaatsje aan de westkust van Engeland. Naam bleef hangen. Zo’n 20 jaar later is dit de naam waarop mijn creatieve werk is gebouwd. Het is uiteindelijk de som van vele werknamen die de revue zijn gepasseerd. Eden Rose wordt al vanaf het begin niet gebruikt, het is kort ER.  De afkorting ER is krachtig. Het is impact. Het is zijn, Het is willen zijn.
Met de hedendaagse werknaam ER is mijn fotografie, mediawerk en het schrijfwerk de afgelopen jaren zorgvuldig opgebouwd. Dat zeker niet zonder tomeloze energie en passie, grenzeloze enthousiasme en altijd weer iets nieuws proberen. Vallen en opstaan, oudhollands gezegd, En nu staat ER voor inspiratie. Door alles. Door iedereen. Elke dag. Dat is wat ik met ER wil uitstralen. Twee uitgangspunten van mijn werk,.  ‘Leave your legacy ‘ en ‘Iets gewoons wordt bijzonder’, komen hierin dan ook samen.
ER is in de basis niet commercieel. Financieel gewin en creativiteit botsen uiteindelijk met elkaar. ER moet dan ook een creatieve vrijstaat zijn, waarin het de toegevoegde waarde heeft aan overbruggen van verschil.. Het publiek tot nadenken zetten. Het publiek verwonderen. Zonder een politiek of een religieus standpunt in te nemen, is het werk van ER tegen polarisatie en staat het voor verbinding en combinatie van verschillende werelden.. Dit door altijd met volledige vrijheid te werken. Dat is ER en onomkeerbaar.  Freedom is paramount

 

F
Digiprove sealHands off! © 2021 m.j. v