Impact 111: Earth and Fire – Weekend

Geplaatst op
Impact 111
Simpel. Dit is mijn eerste muzikale herinnering. Daarmee een zekerheid in de Impact 111.  Hoe laag ook de positie, het nummer keert elk jaar gewoon weer terug, Deze groep heeft met dit nummer dan ook de alle edities Impact 111 meegemaakt.
We schrijven april 1980. Een regenachtige lentedag. Op dat moment ben ik vier jaar als deze plaat op de radio wordt gedraaid. Deze plaat is gekoppeld aan het moment dat ik op het punt stond wijkkrantjes rond te brengen met mijn vader, Deze moesten eerst gevouwen worden en tijdens de uitleg van mijn vader galmde deze plaat op de achtergrond. Ook toen al had ik een bloedhekel om door de regen naar iets toe te gaan, dus mijn enthousiasme was iets getemperd.  Exact na de laatste galmen van deze plaat scheen plots de zon door, werd het droog en ging ik met mijn vader op stap. Door de wijk stappend met iets te grote laarzen, trots naast mijn vader. Goed, mijn vader deed achteraf gezien al het werk, ik liep louter mee. Maar het is het eerste vader-zoon moment dat ik mij herinner en koester, vooral gezien de zeer korte tijd die ik daarna nog met hem mocht beleven.
Hoogste positie ooit in de Impact 111: nummer 16

Digiprove sealHands off! © 2022 m.j. v